Limbă: RO
Valută: RON
Bine ați venit la magazinul nostru! |

Coș de cumpărături

0 produse

OROLIN®Intra Starterkit

Cod: 16-1
Descriere

  OROLIN® Intra este o soluţie inovatoare, gata de utilizare pentru dezinfecţia, curăţarea şi lubrifierea,  într-o singură etapă, a pieselor de mână utilizate în domeniul medicinei stomatologice, a pieselor contra-unghi şi a turbinelor cu cuplă. OROLIN ® Intra inactivează bacteriile, fungii şi virusurile într-un minut, la temperatura camerei.

BUCUREȘTI: COMANDA MINIMĂ DE 100 RON, TRANSPORT GRATUIT. ALTE LOCALITĂȚI: COMANDA MINIMĂ DE 200 RON, TRANSPORT GRATUIT.

Opțiuni produse

:
Preț: 70.00
Cantitate:
Trimite unui prieten Adăugați la lista de produse dorite

 

  OROLIN® Intra este o soluţie inovatoare, gata de utilizare pentru dezinfecţia, curăţarea şi lubrifierea,  într-o singură etapă, a pieselor de mână utilizate în domeniul medicinei stomatologice, a pieselor contra-unghi şi a turbinelor cu cuplă. OROLIN ® Intra inactivează bacteriile, fungii şi virusurile întrun minut, la temperatura camerei.

 

  OROLIN ® Intra protejează instrumentul atât prin lubrifiere  cât şi prin îndepărtarea biofilmului şi a depozitelor de tartru. OROLIN ® Intra este un produs biodegradabil, nu conţine aldehide, substanţe chimice periculoase şi nu produce aerosoli in timpul utilizarii, contribuind astfel, în mod semnificativ, la protecţia personalului.

 

  Bactericid,Fungicid, Tuberculocid, Virucid (Poliovirus), Polyomavirus, Virus Vaccinia, Virusuri cu anvelopă (inclusiv HIV/HBV) BVDV/Hepatita C, Adenovirus, MRSA

  Timp acţiune: 30 sec.-60 sec.

 

  Conținut OROLIN®Intra Starterkit: Flacon 575 ml, Aplicator. Adaptorul se achizitioneaza separat (nu este gratuit)