Limbă: RO
Valută: RON
Bine ați venit la magazinul nostru! |

Coș de cumpărături

0 produse

Dispenser cu senzor OROCLEAN® my Artisto AS-3

Cod: 36
Descriere

Dispenser prevazut cu sensor pentru dozarea produselor destinate dezinfectiei mainilor si a sapunului lichid. Rezerva Oromed Gel (1L) se achizitioneaza separat. BUCUREȘTI: COMANDA MINIMĂ DE 100 RON, TRANSPORT GRATUIT. ALTE LOCALITĂȚI: COMANDA MINIMĂ DE 200 RON, TRANSPORT GRATUIT.

  • Greutate: 1.000 Kilograme

Opțiuni produse

OROMED® LOTION Rezerva pentru OROCLEAN® my Artisto AS-3 - Ambalare:
Preț: 240.00
Cantitate:
Trimite unui prieten Adăugați la lista de produse dorite
 Dispenser cu senzor automat, asigură doza corespunzătoare pentru o dezinfectie sigură. Elimină efectul de contaminare deoarece functionează prin sistemul "NO TOUCH".

 

  Compatibil: dezinfectant si sapun lichid. Dispenserul este prevazut cu senzor pentru dozarea produselor destinate dezinfectiei mainilor si a sapunului lichid, fiind ideal pentru utilizarea in unitati medicale unde riscul de infectii incrucisate este extrem de ridicat. Acesta poate fi montat cu usurinta pe perete prin utilizarea benzilor dublu adezive sau a suportilor de perete ce se fixeaza cu ajutorul suruburilor si diblurilor aferente. Produsul este prevazut cu un sistem rezistent de inchidere si cheie.

 

  Specificaţii tehnice: - indicator terminare lichid - grafica personalizabila - indicator baterie slaba - dozaj reglabil 1,5 ml sau 3 ml - dimensiuni: 255X140X106 mm - dimensiuni baterie: LR-SN-AA 1,5 V x 4 buc. - timp de picurare: 0,6 - 0,8 sec./utilizare - distanta de detectare a palmelor: 13-100 mm

  Material carcasă: Plastic ABS

  Culoare: Alb

  Actionare: Automată

OROMED® LOTION Rezerva pentru OROCLEAN® my Artisto AS-3

OROMED® LOTION Rezerva pentru OROCLEAN® my Artisto AS-3

Loţiune lichidă cu acţiune delicată și un parfum proaspăt pentru spălarea mâinilor ce conţine agenţi antibacterieni

BUCUREȘTI: COMANDA MINIMĂ DE 100 RON, TRANSPORT GRATUIT. ALTE LOCALITĂȚI: COMANDA MINIMĂ DE 200 RON, TRANSPORT GRATUIT.
Preț: 36.00