Back to top
Share

Biocid gel dezinfectant virucid pentru maini – OROMED®Gel

Tehnic Suport 23 aprilie 2021 0 comments

Dezinfecția mâinilor poate fi considerată una dintre cele mai eficiente metode pentru a ține sub control infecțiile provocate de virusuri, ciuperci, bacterii!

oromed gel

Dezinfecția mâinilor este considerată una dintre metodele extrem de eficiente pentru a ține sub control infecțiile provocate de virusuri, ciuperci, bacterii, mai ales că incă ne confruntăm cu efectele pandemiei provocate de coronavirus.

Produsele dezinfectante sunt considerate printre cele mai eficiente mijloace profilactice care ne pot apăra de posibile îmbolnăviri provocate de infecții virale, bacteriene, fungice.

Virusurile sunt agenti patogeni care ne pot pune viata in pericol deoarce reprezintă cam 90% din agenții patogeni. Produsele dezinfectante ne ajuta sa diminuam riscul infecțiilor ce provoaca boli, de multe ori grave, al căror tratament, in cazul in care exista, este foarte costisitor. Si atunci ne intrebăm, nu este mai bine să ne protejăm, să avem grijă de noi și să nu ne imbplnăvim?

Iata de ce este necesar să utilizăm produsele dezinfectante sau antisepticele, cum se mai numesc, pentru că utilizarea lor corectă ne poate salva viața sau in cazul in care nu este vorba de o infecție gravă, ne eliberează de neplăcerile provocate prin contactarea virusurilor gripale, rotavirusurilor, mai nou a coronavirusului, a stafilococului auriu, a Candidei albicans, și exemplele pot continua.

Nou! OROMED® Gel  Produs BIOCIDdezinfectant virucid pentru maini, Avizat MS contine un sistem unic de protectie a pielii, protejand pana si cele mai sensibile maini de efectele dezinfectiei frecvente. Acesta ofera protectie pentru uscarea si iritarea pielii, fapt ce permite utilizarea produsului pentru o lunga perioada de timp, fara probleme. Formula limpede, fara a fi aderenta si care nu lasa reziduuri, este placuta la utilizare, se usuca rapid si lasa mainile catifelate. OROMED® Gel inglobeaza un sistem unic de protectie a pielii compus din substante hidratante, emoliente, vitamine si compusi cu actiune calmanta care protejeaza si cele mai sensibile maini de efectul dezinfectiei frecvente. OROMED® Gel ofera protectie impotriva uscarii si iritatiei pielii. Continutul crescut de antioxidanti si substante antiimbatranire neutralizeaza actiunea nociva a radicalilor liberi ce cauzeaza imbatranirea premature. OROMED® Gel nu contine substante biocide, parfum si coloranti. Gelul este biodegradabil.

 Avizat de Ministerul Sanatatii, Comisia Naționala pentru produse biocide pentru dezinfecţia igienică şi chirurgicală a mâinilor prin frecare in domeniul medical, medicină dentară, colectivități, (azile, sali fitness, magazine), institutii, industria farmaceutică, saloane înfrumusețare/cosmetica, restaurante, hoteluri, transporturi, inclusiv cel aerian.

Call Now Button