Back to top
Share

Afla cum se dezinfecteaza corect mainile

Tehnic Suport 13 octombrie 2020 0 comments

oromed dezimed

Este indicat ca mainile sa fie uscate cand se foloseste dezinfectant. Mainile nu se vor spala niciodata imediat inainte sau dupa dezinfectia acestora cu OROMED® Liquid produs BIOCID cu efect virucid, bactericid, fungicid.

Crema de maini poate avea un impact negativ asupra eficientei dezinfectantului, daca aplicarea acesteia se va face inainte sau imediat dupa utilizarea produsului dezinfectant.

Mainile trebuie acoperite complet cu OROMED® Liquid – produs Biocid dezinfectant virucid pentru maini, avizat MS pe toata perioada dezinfectarii, iar respectarea procedurii prin frecare a mainilor trebuie mentinuta pe o perioada de 30 de secunde.

Germenii nu se regasesc doar pe suprafata pielii. Pentru dezinfectarea manusilor se poate utiliza OROMED® Liquid produs dezinfectant virucid, folosind aceleasi principii pentru dezinfectie ca in cazul mainilor, cu mentiunea ca produsul nu trebuie utilizat pentru tratarea manusilor de unica folosinta deja utilizate.

Cercetările ample și dezvoltarea ne permit să comercializăm cu succes produse dezinfectante de noua generatie. Scopul nostru final este îmbunătățirea calității vieții prin reducerea numărului de infecții nosocomiale.

Utilizeaza Biocid lichid dezinfectant virucid pentru maini Avizat MS – OROMED® Liquid

Call Now Button