Back to top

Biocid lichid dezinfectant virucid pentru maini – OROMED® Liquid

Tehnic Suport 13 octombrie 2020 0 comments

Biocid lichid dezinfectant virucid pentru maini – OROMED® Liquid

OROMED Liquid

In ciuda progreselor semnificative obținute in medicina moderna, fabricarea produselor dezinfectante ce contin formule noi, reprezinta o necesitate datorita aparitiei de germeni patogeni din ce in ce mai rezistenti la acțiunea dezinfectantelor.

Misiunea OCC „Distrugerea germenilor pentru o lume mai sigura” descrie angajamentul  de lunga durata al companiei în favoarea medicilor, asistentelor, medicilor veterinari a esteticienilor și lista mai poate continua, in lupta lor zilnica cu raspandirea bolilor, oferind dezinfectanti siguri atat ca actiune biocida (in contextual actul vom pune accent pe activitatea virucida a produselor) cat si in ceea ce priveste ingrijirea mainilor si pielii.

Mainile sunt “mijloacele de transport” ideale pentru germeni si agenti patogeni, provocand 80% din toate infectiile incrucisate (infectii transmise de la o persoana la alta). Dezinfectarea lor devine astfel indispensabila pentru a distrugerea virusurilor, bacteriilor, fungilor.

Avizat de Ministerul Sanatatii in domeniul medical, saloane infrumusetare, uz casnic

Pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor si antebratelor se recomanda folosirea dezinfectantilor cu actiune biocida ce contin substante hidratante sau emoliente si vitamine anti-imbatranire de hranire a pielii.

Compatibilitatea cu pielea ajuta la protejarea acesteia de la deshidratare, prevenind in acelasi timp reactiile alergice.

OROMED® Liquid  Produs BIOCID – dezinfectant virucid pentru maini, Avizat MS contine un sistem unic de protectie a pielii, protejand pana si cele mai sensibile maini de efectele dezinfectiei frecvente. Acesta ofera protectie pentru uscarea si iritarea pielii, fapt ce permite utilizarea produsului pentru o lunga perioada de timp, fara probleme.

Pentru o dezinfectare corespunzatoare a mainilor si antebratelor utilizand OROMED® Liquid produs virucid, trebuie respectata cantitatea corecta de dezinfectant recomandata de distribuitor (instructiunile producatorului vor oferi informatii cu privire la cantitatea necesara).

Dozarea unei cantitati insuficiente de dezinfectare va spori riscul unei dezinfectari ineficiente pe suprafata pielii, iar excesul va provoca un stres inutil al tesutului pielii mainilor.

Call Now Button