Back to top
Share

Cu ce dezinfectezi rapid telefonul

Tehnic Suport 28 octombrie 2020 0 comments

Dezinfectant spuma virucid pentru suprafete sensibile, aparatura, tapiterii, piele mobilier, DENTIRO® Foam

dentiro foam

DENTIRO® Foam – este un dezinfectant sub forma de spuma (fara alcool), gata preparat, pregatit pentru curatarea si ingrijirea dispozitivelor medicale cu suprafete sensibile, scaune de tratament, mese de examinare sau gadget-uri (laptop, telefon, tableta etc.).

Flaconul, prevazut cu un dispozitiv de spumare extrem de calitativa, asigura vizibilitatea acoperirii si ofera excelente proprietati de ingrijire/intretinere. Prezinta eficienta demonstrata asupra bacteriilor, fungiilor, precum si asupra virusurilor cu invelis, inclusiv HIV si HBV.

DENTIRO® Foam dezinfectant spuma virucid pentru suprafete sensibile, aparatura, tapiterii, piele mobilier – nu contine parfum, astfel incat scade riscul reactiilor alergice. Solutia este biodegradabila si nu are un impact negativ asupra ecosistemului.

Pentru dezinfectarea, curatarea si ingrijirea dispozitivelor medicale cu suprafete sensibile (componente din plastic, silicon, latex, piele naturală şi artificială) dispersati spuma din sticla pe zonele pe care doriti sa le dezinfectati. Folositi o laveta uscata de unica folosinta pentru a raspandi uniform spuma pe toata suprafata obiectului si lasati sa actioneze produsul sa actioneze.

DENTIRO® Foam este ideal pentru dezinfectie telefon/tableta/laptop/chei

DENTIRO® Foam este conceput in principal pentru curatarea si ingrijirea materialelor sensibile, precum PVC si pielea sintetica. Produsul este compatibil cu 210 materiale, inclusiv pielea artificială – polietilenă, poliopropilenă, clorură de polivinil, sticlă acrilică, cauciuc.

DENTIRO® Foam dezinfectant spuma virucid pentru suprafete sensibile, aparatura, tapiterii piele mobilier – poate fi folosit impreuna cu DENTIRO® wipes, servetele dezinfectante virucid pentru suprafete instrumentar medicina dentara si saloane, dar si pentru a curata si dezinfecta suprafetele sensibile. Pentru îngrijirea și protejarea suprafețelor sensibile ale scaunelor dentare se recomandăm utilizarea spumei DENTIRO® Foam o data sau de doua ori pe zi.

Produsul este recomandat în special pentru articole sensibile la alcool, fabricate din plastic, scaune de tratament şi mese de examinare, cât si pentru dispozitive medicale din materiale sensibile, precum Plexiglas si PVC.

Call Now Button