Back to top
Share

Cu ce dezinfectezi rapid suprafete

Tehnic Suport 28 octombrie 2020 0 comments

Dezinfectant rapid virucid pentru suprafete, aparatura medicala, instrumentar, ISORAPID® Spray

isorapid dezimed

Dezinfectarea reduce numarul de germeni ai unei contaminari, atat de mult, incat riscult de infectie este complet eliminat. Dezinfectia chimica distruge sau dezactiveaza germenii prin mijloace anorganice si utilizeaza dezinfectante bactericide, tuberculocide, sporicide, fungicide sau virucide.

ISORAPID® Spray – dezinfectant rapid virucid pentru suprafete, aparatura medicala, instrumentar – este un produs gata de utilizare, fara aldehide, pentru pulverizare rapida, dezinfectarea prin stergere si curatare a dispozitivelor medicale (banci de laborator, scaune de tratament, suprafete de unitati, tavi de instrumente, piese de mana).

Isorapid® Spray mai poate fi utilizat si la dezinfectia suprafetelor şi a obiectelor/mobilierului din unitatile de invatamant, colectivitati sau pentru uz caznic. Pe langa spectrul eficient, ISORAPID® Spray – dezinfectant rapid virucid pentru suprafete, aparatura medicala, instrumentar – are si alte atribute, cum ar fi timpul de expunere, compatibilitatea materialului si dozajul ce determina utilitatea acestuia.

Dezinfecteaza usor si rapid cu servetele

ISORAPID® Spray – dezinfectant rapid virucid pentru suprafete, aparatura medicala, instrumentar – poate fi utilizat pentru a creste saturatia servetelelor dezinfectante virucide DENTIRO® Wipes. Pentru a face propriile servetele umezite in prealabil, se recomanda utilizare sa  impreuna cu servetele uscate Dentiro® Dry Wipes Maxi Soft. Pentru o utilizare corespunzatoare a produsului, udati complet suprafata sau obiectul cu ISORAPID® Spray si lasati sa actioneze (respectati timpii de expunere).

Conform ghidului de utilizare al produsului, dezinfectarea suprafetei implica un proces de „pulverizare si stergere”. Produsul poate fi folosit inclusiv pentru dezinfectarea micilor instrumente neinvazive.

Continutul de alcool extrem de scazut, sub 50%, reduce semnificativ potentialul de alergie si creste simultan compatibilitatea materialelor cu care poate fi folosit. Produsul este biodegradabil si contine un parfum floral si proaspat. A se utiliza numai pe materiale compatibile cu alcoolul. Efectuati un test inainte de a utiliza pe materiale sensibile prin aplicarea pe o zona mai greu de remarcat şi de mici dimensiuni.

Respectarea instructiunilor producatorului este necesara pentru dezinfectarea corespunzatoare si pentru protectia oamenilor si a mediului.

Call Now Button