Back to top
Share

DENTIRO Wipes – Servetele dezinfectante cu actiune asupra virusurilor de ordinul secundelor!

Tehnic Suport 10 decembrie 2020 0 comments

DENTIRO Wipes servetele dezinfectante

Servetele dezinfectante cu actiune asupra virusurilor de ordinul secundelor!

Șervețelele dezinfectante pe bază de alcooli pot fi utilizate aproape oriunde este necesară dezinfecția!

Folosește șervețelele dezinfectante DENTIRO® Wipes pentru a te proteja de virusuri, bacterii, candidoze. Pe cât sunt de plăcute la utilizare, emanând un parfum proaspăt, pe atât sunt de eficiente, fiind impregnate cu ingrediente ce le conferă o acțiune extrem de rapidă! Produsele dezinfectante pe bază de alcooli prezintă un mare avantaj: ele pot fi folosite in foarte multe domenii, atât de utilizatori profesionali  in domeniul medical (spitale, unități sanitare, cabinete medicină dentară, alte tipuri de cabinete medicale, clinici, etc.), saloane infrumusețare, cât și de populație în domeniul casnic, săli de sport și fitness, in instituții (școli, grădinițe, univeristăți, bănci, birouri, marketuri, etc.), în hoteluri și restaurante, unități militare, penitenciare, mijloace de transport (aeronave, nave, trenuri, mașini transport inclusive personae, ambulanțe)  in domeniul industrial, putând fi aplicate pe suprafețele pe care le utilizăm zi de zi.

Un mare avantaj pe care il prezintă șerveţelele DENTIRO® Wipes, este acela că nu lasă urme după aplicare, nefiind necesară ştergerea suprafeţelor după utilizarea acestora. Șervețelele sunt extreme de rezistente iar în cazul în care la utilizare se usuca, pot fi umezite utilizând ISORAPID® Spray!

Cu DENTIRO® Wipes veti avea numai beneficii! Iată câteva dintre cele mai importante:

Soluția dezinfectantă cu care sunt umezite, prezintă un conţinut de alcool într-un procent mai mic de 50% ceea ce conduce la reducerea potenţialul alergen.

Cantitatea mai mică de alcool mărește compatibilitatea produsului cu numeroase materiale. Testele efectuate au demonstrat că șervețelele dezinfectante sunt compatibile cu peste  275 de materiale, inclusiv cu pielea artificială sau sticla acrilica!

DENTIRO® Wipes prezintă grad scăzut de toxicitate şi sunt biodegradabile! În plus garantează un impact minim asupra mediului înconjurător

DENTIRO® Wipes sunt foarte economice în ceea ce privește costurile! DENTIRO Wipes servetele dezinfectante sunt testate pe 101 microorganisme și pot acționa asupra celor mai rezistente virusuri cum ar fi poliovirus și adenovirus, coronavirus fiind inactivat in 15 secunde! Pentru a vedea toate microorganismele pe care acționează consultați siteul nostru www.dezimed.ro!

Call Now Button